Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Zyxel SCR 50AXE Wifi 6E Router | AXE5400 Tri-Band | Cloud-managed

€ 99,00 € 249,00 60 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Bescherm je bedrijf (of gewoon je thuiskantoor) effectief en zonder extra kosten met de SCR 50AXE: de cloud-beheerde router die veiligheid en snelheid combineert. De SCR 50AXE is speciaal ontworpen voor thuiswerkers en kleine ondernemingen en biedt een geavanceerde firewall, VPN-gateway én de nieuwste wifi 6E-verbinding. Samen met de ingebouwde beveiliging tegen bedreigingen als ransomware - zonder dat er abonnementskosten aan te pas komen - scoor je zo het ultieme afweersysteem voor je netwerk.

Betaalbare topbeveiliging
De Zyxel Security Cloud bedreigingsbeheerfuncties detecteren kwaadaardige netwerkactiviteiten, voorkomen verspreiding van ransomware en malware, blokkeren indringers en stoppen mailfraude en phishing. En dat alles helemaal abonnementsvrij. Zo wordt topbeveiliging betaalbaar gemaakt voor elke kleine ondernemer of thuiswerker.

Koud kunstje
Het installeren is een koud kunstje: in een paar simpele stappen zijn je apparaten aangesloten en veilig. Via het intuïtieve beveiligingsdashboard volg je gemakkelijk de beveiligingsstatus en dreigingsanalyses. Dankzij de tri-band Wifi 6E-technologie en banden tot 6 GHz ervaar je een draadloze netwerksnelheid tot 5.400 Mbps met minimale vertraging, zelfs met meerdere gelijktijdige verbindingen.

Firewall
VPN-gateway
Wifi 6E
Tri-band: 2.4 GHz, 5 GHz en 6 GHz
Snelheden tot 5400 Mbps
Verwachte verzending 26 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95