Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

2x FlinQ Geisha Solar Buitenlamp | Sensor | 220 lm | 1.5 W

€ 19,95 € 99,90 80 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Een buitenlamp die zowel in vorm als gebruik één is met de natuur. Geen batterijen of lichtnet meer nodig! Jij verlicht je tuin voortaan dankzij de ingebouwde zonnepanelen met een uniek butterfly-lichteffect. Moeder Natuur betaalt wel voor het licht. ;)

De Geisha is bijzonder efficiënt: hij licht alleen op bij schemering, in het donker als er iemand langsloopt of als er een andere beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast heeft de lamp een vermogen van 1.5 W, een lichtstroom van 220 lm en is hij waterdicht. Zelfs een regenachtige dag zal deze buitenlamp niet beschadigen!

De buitenlamp heeft twee lichtstanden. In de A-stand schakelt de buitenlamp bij beweging binnen zes meter naar vol licht en na tien seconden zónder beweging naar gedimd licht. In de B-stand schakelt hij ook over op vol licht als hij binnen 6 m beweging detecteert. Na tien seconden zonder beweging, schakelt het licht over naar een zwakker licht, dat donkerder is dan in stand A. Schakel zelf tussen de standen. Eén klik schakelt het licht naar de A-stand, twee klikken naar de B-stand en drie klikken schakelt het licht uit.

Vermogen: 1.5 W
Lichtstroom: 220 lm
Waterdicht
Twee lichtstanden
Ingebouwd zonnepaneel
Instelbare bewegingsdetectie
Uniek butterfly-lichteffect
Verwachte verzending 19 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95