Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Bekijk de video

Smeg Slowjuicer SJF01

€ 229,00 € 589,00 61 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Slok verantwoord, neem een sapje. Maar doe het wel laaaaangzaaam, dat is namelijk een stuk gezonder én veel lekkerder. ;) En hoe kan dat nou beter dan met deze Smeg slowjuicer? Slowjuicer? Dit is niet zomaar een sapcentrifuge, maar dat is inmiddels wel duidelijk! Een slowjuicer perst het sap op zeer langzame wijze uit de vrucht en scheidt het daarbij van het pulp. Bij deze manier van persen blijven smaak, vitaminen, mineralen en enzymen optimaal behouden. Dat is lekker, maar boven alles ook heel erg gezond!

Kek en functioneel
De slowjuicer van Smeg is vormgegeven in jaren '50 stijl zodat het apparaat in iedere keuken past. Het geheel is voorzien van een kunststof behuizing en een Tritan sapkamer. Het heerlijke sap komt tot stand door de inductiemotor met een vermogen van 150 W. Het resultaat? 43 omwentelingen per minuut. Een omkeerfunctie is er ook! Al met al meer dan genoeg functionaliteit om die 500 ml sapkom te vullen met lekkers.

Reiniging en meer
De slowjuicer wordt geleverd met reinigingsborstels om 'm eenvoudig schoon te houden. De anti-slipvoetjes en een haspel voor het snoer maken het praktische design helemaal af. Van sinaasappels en sterfruit tot spinazie en sla, met deze Smeg slowjuicer maak jij van alles de allerlekkerste (en gezondste) sapjes!

Vormgegeven in jaren '50 stijl
Voorzien van een kunststof behuizing en een Tritan sapkamer
Inductiemotor met een vermogen van 150 W
43 omwentelingen per minuut
500 ml sapkom
Wordt geleverd met reinigingsborstels
Anti-slipvoetjes en een haspel voor het snoer
Behoudt vitaminen, mineralen, enzymen, etc.
Gemakkelijk te reinigen
Verwachte verzending 19 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95