Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Bekijk de video

Mondly Voucher: 41 Talen - Levenslang Toegang

€ 79,95 € 1.999,99 96 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Met Mondly reis jij volgend jaar (of zelfs binnenkort) naar Italië met een perfecte Italiaanse tongval. Mamma mia! Of kies je voor één of meerdere van de andere talen die je dankzij deze cursus perfect leert spreken? 41 verschillende talen In de app kan je maar liefst 41 (!) talen leren en onder de knie krijgen. En het toffe is dat je deze eindeloos met elkaar kan combineren. Het is dus mogelijk elke taal vanuit één van de andere talen te leren. Leer Frans vanuit het Pools, Chinees vanuit het Nederlands of Deens vanuit het Engels. Het kan allemaal!

Ruim 2100+ lessen Je krijgt toegang tot 2100+ lessen, quizzen en uitdagingen. Eén van de betere manieren om talen onder de knie te krijgen in plaats van urenlang stampen, nietwaar? Check de specificaties om te zien welke 41 talen je leren kan! Benieuwd hoe de app eruit ziet? Check bovenstaande video!

Lezen, luisteren, schrijven en spreken Met ruim 2100+ leerzame lees-, luister- en schrijflessen stoomt Mondly jou helemaal klaar. Er staan onder andere 300+ hapklare lessen voor je klaar! Deze zijn georganiseerd in real-life onderwerpen, 50+ echte en gesimuleerde gesprekken om je snel vloeiend gesprekken te laten voeren in de taal van jouw keuze en meer. Er is de mogelijkheid tot het voeren van gesprekken, gewoon met je smartphone. Er worden dagelijkse scenario's nagebootst om jou de taal vloeiend te laten spreken. Met kristalheldere audio en professionele stemacteurs wordt dat easy peasy lemon squeezy.

Augmented reality Ook scoor je gratis toegang tot de Mondly Kids app (talen leren voor kinderen) en de Mondly AR app (exclusieve cursussen in Augmented Reality).

Gratis verzending!