Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

FlinQ Premium Infrarood Verwarming XL

€ 109,99 € 199,99 45 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Deze winter is een slimme keuze voor je huisverwarming essentieel. De FlinQ Premium Infrarood Verwarming XL biedt een energiezuinige en snelle oplossing om je huis warm en comfortabel te houden! Met de infraroodverwarming geniet je van directe warmtestraling zodra je de heater inschakelt, waardoor je stookkosten aanzienlijk worden verlaagd.

De FlinQ Premium Infrarood Verwarming XL is ontworpen met jouw comfort en energiebesparing in gedachten. Deze slimme paneelverwarming is uitgerust met een handige timerfunctie, waardoor je onnodig energieverbruik kunt vermijden. Bovendien beschikt de verwarming over een ecomodus om nog zuiniger met elektriciteit om te gaan, waardoor je alleen warmte genereert wanneer dat echt nodig is. Wat deze verwarming nog aantrekkelijker maakt, is het geruisloze werking, waardoor je ongestoord van een warme omgeving kunt genieten.

De bediening van deze verwarming is uiterst flexibel. Je kunt het apparaat rechtstreeks bedienen via het uitschuifbare scherm op de heater zelf, met de meegeleverde afstandsbediening of zelfs via je smartphone of tablet. Met de gratis te downloaden FlinQ App kun je de temperatuur in je woon- of werkkamer regelen, zelfs als je onderweg bent. Bovendien kun je de verwarmer op de grond plaatsen met de meegeleverde pootjes of aan de muur ophangen, zodat je deze precies daar kunt gebruiken waar je warmte nodig hebt. Daarnaast staat veiligheid voorop met de FlinQ Premium Infrarood Verwarming XL. De verwarming beschikt over een kinderslotfunctie en een valbescherming die het apparaat automatisch uitschakelt als het per ongeluk omvalt.

Infraroodverwarming
Timerfunctie
Bedienbaar via app
Valbescherming
Kinderslotfunctie
Energiezuinig
Slimme bediening via app
Ecomodus en kinderslotfunctie
Geruisloze werking
Flexibele plaatsingsopties
Verzonden binnen 3 werkdagen
Verzendkosten: € 6,95