Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

iRobot Braava 390T Dweilrobot

€ 99,95 € 399,00 75 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Je hebt ze vaak genoeg bij ons langs zien komen: robotstofzuigers. Superhandig, maar dat andere stomme taakje is daar natuurlijk niet mee opgelost: dweilen! Maar tijden veranderen en daar is nu ook een geautomatiseerde oplossing voor. Maak kennis met de iRobot Braava 390T dweilrobot.

De Braava 390T Dweilrobot werkt op alle harde vloeren, inclusief tegels, vinyl, hardhout en laminaat. Droog dweilen kan 'ie tot vier uur (tot 93 m²) met droge doeken om stof, vuil en haren op te nemen. Vochtig dweilen gaat tot 2,5 uur (tot 33 m2) met z'n speciale dweilwerking en vochtige doeken om vuil op te nemen.

Denk niet dat de Braava 390T als een kip zonder kop door je huis raast zoals sommige concurrenten. Neen! Hij maakt gebruik van een NorthStar-navigatiesysteem als een GPS voor binnenshuis functioneert. Hiermee wordt bijgehouden waar 'ie is geweest en waar hij naartoe moet. Bovendien reinigt de dweilrobot onder meubels en andere kleine ruimtes en langs muren, plinten en randen. Terwijl de Braava 390T aanstaat houdt hij een kaart bij zodat je een doek, indien nodig, halverwege de cyclus kunt vervangen zonder een vlek te missen. En ja, trappen, vloerkleden en verhoogde overgangen naar tapijt worden vermeden.

Werkt tot vier uur droog dweilen
Werkt tot 2,5 uur vochtig dweilen
Vermijdt trappen, vloerkleden en verhoogde overgangen naar tapijt
Stil in gebruik
Oplaadtijd: 2 uur
Werkt op alle harde vloeren
NorthStar-navigatiesysteem
Makkelijk in gebruik
Verwachte verzending: 21 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95