Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

McCulloch Benzine Heggentrimmer | HT 5622

€ 99,95 € 256,99 61 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Lente in aantocht? Laten we dat groen even snel in het gareel brengen zodat de tuin er ordelijk bijstaat. Uiteraard met deze benzine-heggentrimmer van McCulloch. En ook in de zomer haal je dit groen-vretende wonder weer tevoorschijn om de tuin op orde te brengen. Je ziet: deze heggentrimmer komt heel het jaar van pas!

Aan de slag! De HT 5622 heggentrimmer van McCulloch beschikt over een zwaardlengte van 56 cm, tweezijdig snijdende double action-messen en een mesafstand van 22 mm. Met deze unit heb je zo een stuk gereedschap in handen waarmee je je heg en ander groen in de kortste keren op orde hebt. Bovendien weegt hij slechts 5,2 kg, zodat je jezelf geen breuk tilt.

Makkelijk in gebruik Je kan zo aan de slag. De HT 5622 is een 22,7cc benzine heggenschaar met een vermogen van 0,65 kW waardoor 'ie voor veelvuldig gebruik gemaakt is. Starten is uitermate simpel dankzij de Soft Start; hiermee wordt de trekweerstand in het startkoord tot wel 40% verminderd. Zo sta je níet al te zweten voordat je begonnen bent. Ter vergroting van het werkgemak is het ergonomische anti-vibratie handvat verstelbaar, zodat je zo prettig mogelijk werkt. Ook niet onprettig: de motor is geluidsarm.

Auto-return-stopschakelaar Om het starten een tandje makkelijker te maken, springt de stopschakelaar automatisch terug op de On-positie na uitschakeling. Zo pak je later gelijk weer de draad op. En bij het onderhoud is het luchtfilter zonder gereedschap te verwijderen. Maak je heg een kopje kleiner met McCulloch! En mooier!

Type: Benzine Heggentrimmer HT 5622
Garantie: 2 jaar
Cilinderinhoud: 22.7 cm³
Motor: 22,7cc benzine
Snelheid: 2365 sneden per minuut
Vermogen: 0,65 kW
Inhoud benzinetank: 0.5 liter
Meslengte: 56 cm
Tandmes-opening: 22 mm
Aanbevolen tak-diameter: max. 22 mm
Afmetingen: 22 x 115 x 26 cm (LxBxH)
Gewicht: 5.2 kg
Zwaardlengte van 56 cm
Soft Start voor makkelijk aanzetten
Tweezijdig snijdende messen
Verwachte verzending 8 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95