Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Feel Furniture Elektrisch Verstelbaar Zit/Sta Bureau | 120 x 60 cm

€ 229,95 € 399,95 43 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Zitten is het nieuwe suiker, dat weten we al langer. Toch zijn we door het werken achter een scherm, voor een groot deel aan onze werkplek gebonden. Met een elektrisch zit/sta-bureau kan je gemakkelijk afwisselen tussen zittend en staand werken. Goed voor je energie, productiviteit en gezondheid gedurende de hele dag!

De hoogte is verstelbaar van 70 naar 115 cm; met deze range is het bureau geschikt voor de meeste lichaamslengtes. De geheugencollectorfunctie zorgt ervoor dat je favoriete hoogtes worden opgeslagen. Zo wissel je met gemak af tussen staand en zittend werken. Ook op de hoogste stand staat het bureaublad zo stabiel als een rots.

Naast een thermische bescherming en instelbaar kinderslot heeft het bureau een energiebesparende modus die wordt geactiveerd na 30 seconden inactiviteit. Als het bureau tijdens het verstellen een obstakel tegenkomt, veert het 10 mm terug voor veiligheid en gemak.

Omdat het oog ook in de werkkamer wat wil, kan je kiezen uit verschillende kleuren bureaubladen. Zo kan je jouw nieuwe bureau dus helemaal samenstellen naar jouw wens en smaak. Sta op en ervaar het verschil!

Verstelbaar van 70 tot 115 cm
Programmeerbare geheugenfunctie
Verschillende kleuren bureaubladen
Verstelbaar van 70 tot 115 cm
Programmeerbare geheugenfunctie
Meerdere maten beschikbaar
Verzending vanaf € 19,95