Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Nilfisk Core 140 Powercontrol PCAD Hogedrukreiniger

€ 169,95 € 249,95 32 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Haal deze jongen met al zijn accessoires in huis en het wordt plotseling leuk om het terras, je auto of de oprit schoon te maken. Vandaag scoor je de Nilfisk Core 140 hogedrukreiniger met geïntegreerde slanghaspel, trolley, PowerControl en vele accessoires.

Blaast vuil weg tot 40 m² / uur De Ultra Torque-motor en de metalen pomp met een lange levensduur bieden de kracht om werkelijk alles te reinigen. Van zachte, gevoelige oppervlakken tot het wegblazen van vastzittend vuil met 40 m² per uur; het wordt je zelden zo gemakkelijk gemaakt.

De handigheidjes Deze hogedrukreiniger heeft vele handigheidjes. Zo beschikt hij over een automatische start-/stopfunctie; dat is niet alleen gemakkelijk, maar het bespaart ook energie en water. Ook heeft hij PowerControl, waarmee je de keuze hebt tussen drie verschillende vermogensniveaus. Zo is er voor elke situatie wel een geschikte intensiteit te vinden. Met het Click & Clean-concept verwissel je snel en eenvoudig van accessoire. En accessoires berg je in of aan de machine op. Het mooiste handigheidje? Misschien wel de geïntegreerde slanghaspel: hiermee berg je de 6 m lange flexibele slang gemakkelijk op en heb je hem altijd direct bij de hand.

Patio cleaner en meer Onder de vele accessoires vind je ook een patio cleaner. Daarnaast krijg je verschillende spuitmonden, een wasborstel, rioolslang en meer. Check de specificaties voor het volledige lijstje.

Het terras klaarmaken voor de zomer met een dikke glimlach op je gezicht? Het komt met deze Nilfisk dichterbij dan je denkt...

Ultra Torque-motor
Metalen pomp met lange levensduur
Automatische start-/stopfunctie
PowerControl met drie vermogensniveaus
Click & Clean-concept voor eenvoudige accessoirewissel
Geïntegreerde opslag voor accessoires
Geïntegreerde slanghaspel met 6 m flexibele slang
Inclusief patio cleaner, verschillende spuitmonden, wasborstel, rioolslang en meer
Blaast vuil weg tot 40 m² / uur
Hoogwaardige aluminium pomp
Geïntegreerde slanghaspel
Verwachte verzending 11 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95