Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

AEG Steelstofzuiger Ultimate 8000

€ 239,00 € 569,95 58 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Deze draadloze stofzuiger van AEG zorgt voor schone vloeren, gaat zuinig om met stroom (dat is al duur genoeg tegenwoordig) en is met respect voor Moeder Aarde gemaakt. Hij bestaat namelijk voor 65% uit gerecycled kunststof. Deze AEG Ultimate 8000 stofzuiger in huis halen staat dus gelijk aan schoon en groen bezig zijn. Schoon, mits je hem gebruikt natuurlijk. :)

Het maakt niet uit of je harde of zachte vloeren in huis hebt, deze AEG stofzuiger weet er raad mee. Met de automodus past 'ie op intelligente wijze het zuigvermogen aan het soort vloer aan voor efficiënt reinigen. Zelf de zuigkracht bepalen kan natuurlijk ook.

De hogesnelheidsmotor levert zes keer meer zuigvermogen voor een grondig reinigingsresultaat ten opzichte van het vorige model, de AEG CX7-2-35WR. Dit is gebaseerd op interne tests voor zuigkracht op de handunit in overeenstemming met IEC 62885-2. Zo geniet je altijd van uitstekende reinigingsprestaties en een grondige stofopname op alle vloertypes.

Met de verwisselbare 25.2 V Li-ion HD accu van 2500 mAh kun je tot 60 minuten stofzuigen op een volle lading (afhankelijk van de stand en accessoires die je gebruikt). En om de duurzaamheid nog een tandje omhoog te gooien heeft de motor met innovatief ontwerp een drie keer langere levensduur dan het vorige AEG CX7-2-35WR model.

Zes keer krachtiger dan het vorige model
Verwisselbare 25.2 V Li-ion HD accu van 2500 mAh
Motor met innovatief ontwerp heeft een drie keer langere levensduur dan het vorige model
Tot 60 minuten gebruiksduur
Bestaat uit 65% gerecycled kunststof
Voor harde en zachte vloeren
Verwachte verzending 19 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95