Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 Tandenborstels + 4x Opzetborstel

€ 99,95 € 245,90 59 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Een ding wat nooit goed genoeg kan? Het poetsen van je tanden en het onderhouden van je gebit. Je hebt er immers maar één van. Dat betekent dus ieder halfjaar naar de tandarts, tandenstokers-  of zijde gebruiken en natuurlijk poetsen met deze Philips SoniCare ProtectiveClean elektrische tandenborstel. En om ervoor te zorgen dat je helemaal een vliegende start hebt op dentaal gebied, doen we er nog een set van vier opzetborstels bij ook!
Schoon en zacht Philips' geavanceerde SoniCare sonische technologie stuwt water tussen de tanden, terwijl je tegelijkertijd tandplak verwijdert met je poetsbewegingen. Goed om te weten: SoniCare technologie is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings. Het helpt zelfs om gaatjes te voorkomen en de conditie van je tandvlees te verbeteren.
Clean & White Twee poetsstanden voor een volledige verzorging. Zo biedt de ingebouwde Clean-poetsstand superieure reiniging. White is op zijn beurt ideaal voor het verwijderen van tandaanslag. Gebruik beide voor een optimale verzorging. Poetsdruk + timer Te hard poetsen is er met deze SoniCare ProtectiveClean niet meer bij. Deze laat namelijk een zacht pulserend geluid horen als je dat doet, zodat je je gedrag gelijk bij kan stellen. Tevens is er een QuadPacer zodat je altijd voldoende aandacht geeft aan elk deel van je gebit, en een Smartimer die aangeeft wanneer je de aanbevolen twee minuten hebt gepoetst.

Verwachte verzending 13 maart 2024
Innovatieve SoniCare-reiniging
Wittere tanden in slechts één week
Philips BrushSync-compatibel
Verzending vanaf € 5,95