Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

AEG VX8 Stofzuiger met Stofzak | VX82-1-2ST

€ 149,00 € 279,95 47 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Ontmoet de VX 8.2: stofzuigen heruitgevonden voor jouw gemak. Met z'n SmartMode-technologie, PureSound-systeem en OneGo Power Clean-zuigmond tilt deze stofzuiger reinigen naar een hoger niveau. Ontworpen voor effectiviteit, uitgerust met intelligente tech en fluisterstil: dit is de toekomst van schoonmaken in jouw handen.

Voor verschillende vloeren: Wissel naadloos van een harde vloeren naar tapijt of een kleed zonder een vinger uit te steken, allemaal dankzij de SmartMode-functie. Deze slimmerik herkent je vloertype en past de zuigkracht automatisch aan voor een soepele, moeiteloze overgang. Minder gedoe, meer genieten.

Een veelvraat voor vuil: Het OneGo Power Clean-mondstuk maakt korte metten met zowel grove als fijne vuildeeltjes op elk type vloer, efficiënt en in één beweging. Dit is jouw geheime wapen voor een vlekkeloos thuis. Adem dieper in met het HEPA-filtratiesysteem, dat tot 99,99% van de kleinste stofdeeltjes vangt. Geniet van een schonere lucht en een gezonder thuis.

Schoon én stil: En lawaaierige schoonmaaksessies? Zeg daar maar gedag tegen, dankzij het PureSound-systeem, een baanbrekende combinatie van motor, systeem en mondstuk. Dit verzekert dat de VX 8.2 zijn werk doet zonder jou of je huisgenoten te storen. Stofzuigen terwijl de baby slaapt? Geen probleem. Met de VX 8.2 haal je niet zomaar een stofzuiger in huis, maar een belofte voor een zuiverder leven.

SmartMode-technologie
PureSound-systeem
OneGo Power Clean-zuigmond
Uitermate stil in gebruik (57 dBA)
Met krachtig HEPA-filtratiesysteem
Actieradius van 12 meter
Verwachte verzending 29 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95