Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Lazer Century MIPS Wielrenhelm | Flash Yellow

€ 69,95 € 169,95 59 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Deze helm biedt je hoofd belangrijke eigenschappen zoals goede aerodynamica, hoge veiligheid, aangenaam draagcomfort en hoge zichtbaarheid. De "Flash Yellow" kleur in combinatie met het geïntegreerde ledachterlicht maken de helm ook ideaal voor gebruik in het schemer of in het donker.

State of the art technologie: De helm is gemaakt met behulp van het in-mold proces en voldoet aan alle belangrijke veiligheidsnormen. Hij biedt uitstekende bescherming tegen stoten. Verstel de pasvorm eenvoudig via het ATS-sluitsysteem met draaisluiting. Hiermee is de pasvorm zowel horizontaal als verticaal te verstellen. Dankzij de 18 ventilatieopeningen en de twistcap houd jij je hoofd in elke situatie koel.

Twistcap: optimale ventilatie of betere aerodynamica: Met de draaibare magnetische voorkap kun je de helm veranderen in een tijdrithelm. Je kunt kiezen tussen optimale ventilatie of betere aerodynamica. In het laatste geval worden de twee centrale ventilatieopeningen gesloten en wordt de windweerstand verminderd.

USB-oplaadbaar ledachterlicht: Een leuke functie is het geïntegreerde en via USB oplaadbare ledachterlicht. Dit genereert een continu of knipperend licht en verhoogt je veiligheid in het donker nog meer. Deze helm is gedragen bij belangrijke overwinningen, zoals: de Tour de France, Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix. En straks ook tijdens jouw persoonlijke records!

Ventilatie: 18 ventilatieopeningen + Twistcap
Afstelling: ATS Advanced Turnfit Systeem
Hoofdomtrek Maat S: 52 tot 56 cm
Maat M: 55 tot 59 cm
Maat L: 58 tot 61 cm
Maat XL: 61 tot 64 cm
Materiaal: Kunststof
Helmconstructie: In-Mold
Gewicht: 317 gram (maat M)
USB-oplaadbaar ledachterlicht
Eenvoudig om te bouwen tot een tijdrithelm
In-Mold + MIPS (Multi-directional Impact Protection System)
Verwachte verzending 7 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95