Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Aeris Aair 3-in-1 Pro Luchtreiniger | 70 m² | 493 m³ CADR

€ 69,95 € 1.095,00 94 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Schone lucht is een must voor in ieder huishouden. Een mens kan nou eenmaal niet zonder. Daarom lucht je regelmatig, wordt er schoongemaakt en haal je een Aeris (by iRobot) Aair 3-in-1 Pro in huis. Dan is de lucht in huis om op te eten. :)

Aansluiten en reinigen
De Aair 3-in-1 Pro is te verbinden met je wifi en werkt met een app op je smartphone of tablet zodat je hem altijd bedienen kan. Mits er natuurlijk een internetverbinding voorhanden is. Eenmaal aan het werk weet 'ie met z'n ingebouwde Ionisator raad met stof, rook, pollen en andere viezigheid, zodat de lucht binnen de kortste keren weer lekker schoon en fris is.

Voor vrijwel overal in huis
De luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 70 m² / 168 m³ en is zodoende geschikt voor gebruik in vrijwel ieder huis. En hij werkt met een efficiëntie van 99.95 procent. Wat 'ie doet, doet 'ie dus goed!

Slimmigheden
Er is een stand voor vrijwel iedere situatie. Er zijn er in totaal zes, waaronder een nachtmodus zodat je hem ook lekker kan laten draaien als je ligt te slapen. Heb je met een geluidsproductie van ongeveer 35 dB toch geen last van. :) En ja, je kan hem ook bedienen met Amazon Alexa, als je die in huis hebt.

Aair 3-in-1 Pro
Verbindbaar met wifi
Werkt met een app op smartphone of tablet
Ingebouwde Ionisator
Geschikt voor ruimtes tot 70 m² / 168 m³
Efficiëntie van 99.95 procent
Verwijdert stof, rook en pollen
Werkt met Amazon Alexa
Geschikt voor ruimtes tot 70 m² / 168 m³
Efficiëntie van 99.95 procent
Zes verschillende standen
Verwachte verzending 10 april 2024
Verzending vanaf € 8,95