Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro

€ 269,00 € 335,00 20 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Deze deurbel heeft 2 camera's, hierdoor mis je niets en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De deurbel herkent bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor heb je geen abonnement nodig. Dankzij de Homebase 3 maakt je deurbel een extra stabiele internetverbinding. Voor de meest stabiele verbinding verbind je de Homebase met een ethernetkabel aan je router.

Door de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro aan de Homebase 3 te verbinden haal je een extra slimme deurbel met 2 camera's in huis: eentje naar boven en een die naar beneden gericht is. Zo heeft je deurbel geen dode hoeken en zie je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel. De camera aan de onderkant herkent bovendien pakketjes die voor je deur staan. De Homebase 3 is een stuk slimmer dan de standaard Homebase 2. Zo herkent hij bijvoorbeeld mensen, en is de verbinding veel stabieler.

De Eufy Deurbel 2 Pro heeft daarnaast 2 sensoren om personen te herkennen. Een infraroodsensor die personen herkent op basis van lichaamswarmte en een radar die bewegingen scant. Dankzij de meegeleverde Homebase 3 is je deurbel constant verbonden met het internet. Je breid het geheugen uit met een harde schijf.

2 camera's: een naar boven en een naar beneden gericht
Herkent personen op basis van lichaamswarmte en radar
Constante internetverbinding dankzij Homebase 3
Uit te breiden geheugen met harde schijf
2 camera's, geen dode hoeken
Herkent personen en pakketjes
Geen abonnement nodig
Stabiele internetverbinding dankzij Homebase 3
Morgen bezorgd
Direct op te halen in 10 Coolblue-winkels
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd