Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Louis de Poortere Vloerkleed Trammel 140 x 200 cm

€ 179,95 € 459,00 61 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Een excuus om het thuis nog gezelliger te maken heb je eigenlijk niet nodig. Ons nederige stulpje is ons paleis, en ons paleis is gewoon mooi en gezellig ingericht. Punt. Dit vloerkleed is daarbij de kers op de taart. Dit vloerkleed is samengesteld uit meerdere lagen en geïnspireerd op een visnet. Het ontwerp zorgt voor een rustige en tijdloze uitstraling.

Trammel is gemaakt van 100% polyester en is gewoven volgens de flatweave techniek. Een flatweave vloerkleed is heel makkelijk in onderhoud. Even stofzuigen en klaar. De natuurlijke anti-sliplaag verzekert stabiliteit waardoor je tapijt niet gaat schuiven. Handig!

Dit vloerkleed is met groot vakmanschap in België gemaakt. Het Vlaamse bedrijf Louis de Poortere is opgericht in 1929 en groeit jaar na jaar met zijn innovaties. Als innovator, ontwerper en pionier, typeert Louis De Poortere zijn bedrijf met zijn verlangen naar vooruitgang. Dankzij de hoogwaardige technologie woont Louis De Poortere al in de toekomst. En dat is terug te zien in dit tapijt!

Samengesteld uit meerdere lagen
Geïnspireerd op een visnet
Rustige en tijdloze uitstraling
Gemaakt van 100% polyester
Gewoven volgens de flatweave techniek
Makkelijk in onderhoud
Voelt heerlijk zacht aan
Stabiel dankzij natuurlijke anti-sliplaag
Verzending vanaf € 8,95