Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

MyProtein Impact Whey Protein | 2.5 kg | Kies Je Smaak!

€ 39,95 € 74,99 47 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Impact Whey Protein is al jaren een handige en makkelijk te mixen shake die ervoor zorgt dat jouw lichaam de hele dag over voldoende eiwitten beschikt. Zo voel je je op je best en kun je optimaal presteren. Kiezen en rammen met dat lijf van je!!

De best mogelijke boost Impact Whey Protein is zorgvuldig ontwikkeld door voedingsdeskundigen om jouw lichaam een goede boost te geven. Elke portie bevat maar liefst 22g eiwitten, afkomstig van hoogwaardige ingrediënten. Zo krijg je de dagelijkse eiwitten binnen die nodig zijn om jouw lichaam van brandstof te voorzien.

Eiwitten, waarom eigenlijk? Eiwit is een fundamenteel macronutriënt, die bekendstaat als een zeer krachtige voedingsstof. Aangezien het menselijk lichaam voor zo'n 20% uit eiwitten bestaat, is deze bouwsteen in elke cel aanwezig. Het speelt een belangrijke rol bij kweken van spiermassa en het behoud van botten. Zonder dat je het door hebt, werkt het onvermoeibaar door om ervoor te zorgen dat jouw lichaam sterk en veerkrachtig blijft. Aanvullen dus, die eiwitten, met MyProtein!

Verwachte verzending 25 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95
22 g eiwitten per portie
Klasse A gecertificeerd door Labdoor
Slechts 103 kcal per portie