Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Apple 10.2" iPad | Wifi | 256 GB | 9de Generatie

€ 479,95 € 609,45 21 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Krachtig en veelzijdig. Oogverblindend met zijn design. Makkelijk in gebruik. Deze 10.2" iPad is ontworpen om optimaal te werken, gamen, iets moois te maken of simpelweg even bij te kletsen. En dat voor een prijs waar je geen nee tegen kán zeggen.

Deze iPad (Gen. 9) draait op Apple's A13 Bionic-chipset. Multitasken gaat - ook dankzij de 3 GB aan RAM - uitermate soepel en de GPU zorgt ervoor dat all je apps en video's er fantastisch uitzien. De accu gaat tot maar liefst tien uur mee op één lading, dus lange trein- of vliegreizen worden een stuk aantrekkelijker met deze iPad in je handbagage. De 256 GB aan opslagruimte garandeert ten slotte dat je genoeg ruimte hebt voor al je favoriete apps.

Het 10.2" Retina-display van deze iPad heeft een resolutie van 2160 x 1620 (246 PPI). Van YouTube-filmpjes en Netflix tot presentaties en games: werkelijk alles straalt van het scherm. De vetafstotende coating voorkomt vingerafdrukken en het scherm is ook nog eens compatibel met de eerste generatie van Apple Pencil; goed nieuws voor de creatievelingen onder ons!

Het zou geen Apple product zijn zonder imposante camera's, of wel dan? Aan de voorkant tref je een ultragroothoekcamera met 12 MP-resolutie, waarmee beeldbellen een waar genot wordt. Aan de achterzijde is een 8 MP-camera verwerkt, waarmee je filmt in Full HD en ook prachtige panoramafoto's schiet. Van werken in de trein tot ontspannen op de bank, deze iPad schittert in iedere situatie.

Type: 10.2" iPad (256 GB) (9de generatie)
Garantie: 2 jaar
Haarscherp Retina-display
12 MP-camera aan de voorkant
3 GB RAM & 256 GB opslag
Verwachte verzending 7 maart 2024
Verzending vanaf € 2,95