Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Virtufit Aqua 100i Water Resistance Roeiapparaat

€ 299,95 € 599,95 50 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

De VirtuFit Water Resistance Aqua 100i roeimachine is een uitstekende keuze wanneer je een full-body work-out wilt doen. Met een roeimachine train je je benen, billen, buik- en rugspieren én je armen.

Realistisch roeien met waterweerstand
Doordat de roeitrainer waterweerstand heeft, wordt de training realistischer dan met een lucht- of magneet weerstand. Tijdens de training hoor je het water kabbelen en lijkt het net alsof je echt op het water zit. Door de handgrepen naar je toe te trekken begint het water te bewegen en hoe meer water er in de tank zit, hoe zwaarder je training zal zijn.

Trainen met fitness-apps & hartslagmeter
Lees via het scherm af hoe je training verloopt of zet je smartphone of tablet neer op de houder en train via een app. Verbind met de Kinomap of FitShow app en maak je roeitraining leuk en uitdagend. Met deze apps kan je ook je vooruitgang bijhouden en dit delen met vrienden! Liever niet trainen met een app? Zet dan een spannende film of leuke podcast aan tijdens je training. Met de borstsensor koppel je een hartslagmeter aan de roeitrainer (hartslagmeter wordt niet meegeleverd).

Opklapbaar & verrijdbaar
De roeitrainer is opklapbaar waardoor je veel ruimte bespaard wanneer je niet aan het roeien bent. Na gebruik klap je het scherm met tablethouder omlaag en kantel je de roeitrainer zodat deze recht omhoog staat. Door de handige transportwieltjes rol je deze naar de gewenste plek en neemt het apparaat niet onnodig veel ruimte in. Roeien doe jij voortaan waar en wanneer je maar wil. Eens zien hoe fit jij wordt!

Opklapbaar & verrijdbaar
Waterweerstand
Werkt met Kinomap en FitShow
Mogelijkheid om hartslagmeter te koppelen
Opklapbaar & verrijdbaar
Waterweerstand voor realistisch roeien
Werkt met o.a. Kinomap en FitShow
Verzending vanaf € 19,95