Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Vaude Escape Lichtgewicht Regenjack | Heren

€ 59,95 € 120,00 50 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Deze regenjas gaat jouw leven veranderen: nooit meer een nat shirt door regen of zweet. Hij houdt namelijk niet alleen de regendruppels buiten, hij ademt ook erg goed waardoor jij je niet kapot zweet. De jas is licht en ook compact op te bergen. Je neemt hem dus eenvoudig altijd en overal met je mee.

Waterdicht en bestand tegen druk De regenjas heeft getapete naden en een waterkolom van 10.000 mm. Hij is daarmee waterdicht en bestand tegen veel vormen van druk en begint pas te lekken bij hoge druk.

Ademend vermogen en winddicht De jas is voorzien van een Ceplex Active membraan en is gemaakt van ademende materialen. De voering is gedeeltelijk van mesh voor extra ventilatie. De wind houdt deze jas wel lekker buiten en de stormflap en verstelbare manchetten helpen daarbij een extra handje mee.

Van alle gemakken voorzien De vaste, verstelbare capuchon kan in de kraag worden opgeborgen. Verder is de jas voorzien van twee steekzakken met ritssluiting en een verstelbare taille voor een optimale pasvorm. Deze regenjas is klimaatneutraal gecompenseerd en milieuvriendelijk geproduceerd. Hij gaat dus met een gerust hart in je winkelwagen!

Waterkolom van 10.000 mm
Ceplex Active membraan
Gedeeltelijke mesh voering
Verstelbare capuchon en taille
Twee steekzakken met ritssluiting
Water- en winddicht
Goed ademend vermogen
Ruimere pasvorm voor over dikke kleding
Verwachte verzending 9 april 2024
Verzending vanaf € 5,95