Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Braun Silk-épil 9 Flex 9-020

€ 99,00 € 299,99 67 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Elke paar dagen op de pijnbank om je van beharing te ontdoen? Daar komt na vandaag verandering in! Nee, we gaan het haar niet in de wilde weg laten groeien. Wat dan wel? We scoren deze Silk-épil 9 Flex en gaan voor een snelle, langdurige en extra zachte ontharing. Dat scheelt tijd en een hoop "wie mooi wil zijn moet pijn lijden"-momentjes.

De Micro-Grip-technologie - met veertig pincetten! - zorgt ervoor dat je geen haartje mist. Zelfs de fijnste en kortste haartjes pak hij bij de lurven. Na een behandeling met deze epilator zijn je benen nog weken glad en niet slechts een paar dagen. Dat moeten we hebben!

De SensoSmart-technologie past de druk van de epilator zorgvuldig aan je huid aan. Alles voor maximaal comfort! Dankzij de flexibele kop kan je gemakkelijker overal bij. Je hoeft je dus niet meer als een slangenmens in allerlei bochten te wringen. En ook dat is fijn!

Geen zin om te epileren? De scheerkop maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat. Voor die gevoelige gebieden.

De epilator is doeltreffend voor zowel nat als droog ontharen. Het ergonomisch handvat met anti-slipgreep werkt perfect voor epileren onder de douche. Klik op die oranje knop en bestel. Dan komt hij jou zo snel mogelijk van je ontharings-struggles verlossen.

Micro-Grip-technologie
SensoSmart-technologie
Flexibele kop
Scheerkop
Ergonomisch handvat met anti-slipgreep
Scheren en epileren
Gebruik droog en onder de douche
Wekenlang gladde benen na één behandeling
Verwachte verzending 3 april 2024
Verzending vanaf € 5,95