Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

VirtuFit Premium Trampoline Ø 251 cm

€ 279,95 € 499,95 44 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Hoe oud je ook bent, een trampoline is leuk voor het hele gezin. En het is ook nog eens goed voor je conditie en verbranding van calorieën. Laat de kinderen maar helemaal losgaan op deze trampoline totdat ze er patat van krijgen. Zo zijn ze lekker in beweging en kunnen ze al hun energie kwijt. Heb jij het 's avonds lekker rustig. En als de kinderen dan naar bed zijn, kan jij nog even gauw de calorieën van die koekjes of colaatjes verbranden. Lekker stoempen op die trampoline!

Spring zo hoog als je kan zonder ervan af te vallen. Want dankzij het stevige veiligheidsnet is het vrijwel onmogelijk om eraf te vallen. Het veiligheidsnet heeft een hoogte van 165 cm en bedekt de volledige omtrek van de trampoline. Aan de voorzijde bij het trapje (dat aan het frame bevestigd wordt) is het net voorzien van een groene dubbelzijdige rits die je van twee kanten kunt openen.

De rand van de trampoline is gemaakt van PVC en voorzien van een dikke foam-vulling. Dit zorgt voor een zachtere landing als je per ongeluk op de rand terechtkomt. Of het nu regent, waait of zonnig is, de premium trampoline is bestand tegen alle weersomstandigheden. Zowel de veiligheidsrand als het springvlak zijn water- en UV-bestendig. Dankzij het gegalvaniseerde frame met zwarte poedercoating en de gegalvaniseerde veren is de trampoline bestand tegen roest en corrosie. Zo hebben jullie nog jarenlang plezier van deze prachtige trampoline.

Diameter: 251 cm
Veiligheidsnet hoogte: 165 cm
Frame: Gegalvaniseerd met zwarte poedercoating
Veren: Gegalvaniseerd
Veiligheidsrand en springvlak: Water- en UV-bestendig
Leuke manier van bewegen
Helpt bij afvallen en conditie verbeteren
Bestand tegen alle weersomstandigheden
Veiligheidsnet inbegrepen
Duurzaam en roestbestendig
Verzending vanaf € 19,95