Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Tunturi EM50 Oogmassagemasker

€ 49,95 € 93,95 47 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Voor alles is er een oplossing. En hier is die voor mensen die te lang naar een scherm (moeten) kijken, hoofdpijn hebben of gewoon toe zijn aan ontspanning. Hier is jouw dagelijkse ritueel voor totale ontspanning. Dan is alles in je leven alweer snel rozegeur en maneschijn.

Complete massage-ervaring
Dankzij de totale oogverzorging met lucht, warmte, muziek en vibraties. Dit masker combineert luchtcompressie, een warmtefunctie (43 °C), kalmerende muziek en zachte vibraties tot één complete massage-ervaring. De zachte luchtcompressie zorgt voor een subtiele druk die vermoeide ogen ontspant, terwijl de warmtefunctie je doorbloeding stimuleert en spanning verlicht. De toevoeging van muziek en vibraties vermindert stress en geeft je een gevoel van diepe ontspanning.

De voordelen
Dit masker biedt: ultieme ontspanning voor vermoeide ogen; vermindering van hoofdpijn en migraine; herstelling van droge ogen; 5 modi waaruit je kan kiezen; eenvoudige bediening; optionele stembegeleiding; een hoog draagcomfort dankzij een luxe afwerking met zacht foam; bluetooth verbinding om te luisteren naar podcasts of je eigen playlists; en een stille werking voor als je even helemaal niks wil horen.

5 modi waaruit je kan kiezen
Eenvoudige bediening
Optionele stembegeleiding
Hoog draagcomfort dankzij een luxe afwerking met zacht foam
Bluetooth verbinding om te luisteren naar podcasts of je eigen playlists
Stille werking voor als je even helemaal niks wil horen
Vermindert hoofdpijn en migraine
Herstelt droge ogen door te veel schermtijd
Verlicht gezicht, nek en schouders
Verwachte verzending 29 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95