Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Bekijk de video

2x FlinQ Outdoor Gaia RGBW Tuinverlichting met Zonnepaneel

€ 29,95 € 199,95 85 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Buitenverlichting met een mooi design en handige functies, maar zónder gedoe? Dit is de perfecte keuze. Met 16 miljoen kleuren - en zowel warm als helder wit licht - is de Gaia van FlinQ geschikt voor elke gelegenheid. En dankzij de ondersteuning van Spotify en het geïntegreerde zonnepaneel bedoelen we dan ook echt élke gelegenheid.

Duurzaam & doordacht
De IPX5-certificatie garandeert dat de lamp het hele jaar buiten kan blijven staan, ongeacht het weer. Ook bespaar je op energiekosten dankzij het zonnepaneel, dat de lamp overdag oplaadt voor tot wel 24 uur verlichting. Met zijn levensduur van 40.000 branduren en de zuinige Li-ion batterij, is dit duidelijk de duurzame keuze voor jouw tuin.

Vernuftige verlichting
De FlinQ Gaia biedt daarnaast een heel scala aan slimme functies; allemaal naar wens in te stellen via de gratis FlinQ app. Denk aan kleurscènes, het groeperen van je lampen en het koppelen aan je Spotify-account, zodat de kleuren meedansen op het ritme! Koppel je de Gaia aan een los verkrijgbare bridge, dan worden spraakassistenten ondersteund en kun je ook locaties afbakenen met geofencing.

16 miljoen kleuren
IPX5-certificatie
Zuinige Li-ion batterij
Levensduur van 40.000 branduren
Slimme functies via de gratis FlinQ app
RGB-kleuren & wit licht
Licht danst mee met muziek (Spotify)
Met ingebouwd zonnepaneel
Verwachte verzending 27 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95