Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Philips Draadloze ANC Hoofdtelefoon TAH8507

€ 69,95 € 199,00 65 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Maak van een doorsnee dag een geweldige dag met deze strakke draadloze over-ear koptelefoon. Met het beste geluid en de geavanceerde ruisonderdrukking verlies je jezelf helemaal in welke muziek, podcast of telefoongesprek dan ook. En looking good while doing so!

Pro Deze lichte draadloze koptelefoons zien er niet alleen geweldig uit, maar zorgen er ook voor dat je je kunt concentreren. Geavanceerde Noise Canceling Pro (ruisonderdrukking) filtert ongewenste geluiden uit. De bewustzijnsmodus laat de wereld weer binnen wanneer dat nodig is.

Drivers van 40 mm Perfect afgestelde drivers van 40 mm zorgen voor geweldige details en bas voor elk nummer of elke podcast. Sluit de meegeleverde audiokabel aan voor audio met hoge resolutie van je favoriete streamingservice. Het harde etui houdt je Philips veilig als je 'm niet gebruikt!

Bluetooth-multipoint Bekijk een film op je tablet, bel vervolgens even met je moeder. Met Bluetooth multipoint-connectiviteit kun je maximaal twee smart-apparaten tegelijkertijd met deze koptelefoon koppelen en naar hartelust tussen de twee schakelen!

Draadloze over-ear hoofdtelefoon
Noise Canceling Pro
Drivers van 40 mm
Bluetooth-multipoint
Afneembare microfoon voor bellen
Tot 55 uur luisterplezier
Actieve noise-cancelling
Verwachte verzending 20 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95