Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

HP Envy x360 2-in-1 Laptop | 15,6" OLED | Intel i5-1335U | 15-fe0020nd

€ 799,00 € 1.149,00 30 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

De HP Envy x360 is ontworpen met de perfecte balans tussen productiviteit en entertainment. Deze 2-in-1 laptop met touchscreen helpt je om meer gedaan te krijgen, waar je ook bent. Kortom, een krachtige laptop en tablet in één voor multitasking op het hoogste niveau!

Intel i5 CPU & 16 GB RAM 13e gen Intel Core-processors bevorderen praktische computervaardigheden en zorgen voor meer ultra-efficiënte multitasking, al helemaal in combinatie met de 16 GB LPDDR5 RAM.

OLED-display Dankzij technologie waarmee elke pixel apart op het display wordt uitgelicht, krijg je diepere tinten zwart voor een rijker contrast en extra kleurdiepte. Alle kleuren komen tot hun recht op het 100% sRGB-display. Ook mooi meegenomen: je verbruikt minder stroom dan bij traditionele LCD-schermen. Wel zo handig, wanneer je onderweg bent!

Camera's & video Je hoeft niet meer je camera af te plakken om zeker te zijn dat niemand stiekem meekijkt. Garandeer je privacy en veiligheid met een fysiek schuifje waarmee je de camera van je PC uitschakelt als je deze niet gebruikt. Film je bij weinig licht, dan resulteert dat vaak in korrelige beelden met wazige 'ruis'. De ruisonderdrukkingstechnologie vergelijkt frames om dit te verminderen voor een haarscherpe videokwaliteit. Maak je huidige achtergrond wazig of vervang deze met een afbeelding naar keuze. Verwijder storende achtergrondgeluiden met geavanceerde AI.

HP Fast Charge & Thunderbolt 4 Als de batterij van je laptop bijna leeg is, wil je niet uren wachten tot die weer opgeladen is. Zet het apparaat uit en laad 'm in ongeveer 30 minuten op van 0 tot 50%! Met de nieuwste Thunderbolt-oplossing voorzie je je apparaat van stroom of sluit je met een enkele kabel tot twee 4K-displays aan met een razendsnelle snelheid van 40 Gb/s.

Duurzaam ontwerp Omdat alle beetjes helpen, zijn er in het ontwerp van dit product duurzame materialen verwerkt zoals gerecycled ocean-bound plastic en uit consumentenproducten gerecycled plastic. Alles wat je zoekt in een laptop in één verpakking!

Merk: HP
Type: Envy x360 2-in-1 Laptop (15-fe0020nd)
Garantie: 2 jaar
512 GB SSD + 16 GB RAM
Omklapbaar: laptop en tablet in één
15,6" Full HD OLED-touchscreen
2-in-1 laptop en tablet
Intel i5 CPU & 16 GB RAM
OLED-display
Fysieke camera schuifje
HP Fast Charge & Thunderbolt 4
Duurzaam ontwerp
Verwachte verzending 7 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95