Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

OOQE Watch CS Pro

€ 44,95 € 129,95 65 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

De OOQE Watch CS Pro is de nieuwste en meest geavanceerde smartwatch van de Watch CS serie. Het is een stijlvolle watch die zowel netjes als sportief gedragen kan worden. De Watch CS Pro heeft vele persoonlijke assistentiefuncties die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Het zit vol met baanbrekende technologische innovaties, sensoren en functies om je gezondheid, sport activiteiten en gewicht te meten en managen.

De watch bevat krachtige sensoren en programma's om een tijdige en nauwkeurige meting van je gezondheid te maken. Het heeft ook vele nuttige apps en ontelbare functies om een nauwkeurige analyse van je dagelijkse (sport)activiteiten en calorieverbruik te maken.

Gebruiksgemak, beeldresolutie en productkwaliteit zijn bij de OOQE Watch CS Pro van een ongekend niveau. Het heeft een HD scherm met TFT technologie, waardoor het beeld haarscherp, helder en perfect leesbaar is. De watch is ontwikkeld volgens de nieuwste smartwatch trends met een mooi, simplistisch, dun en strak design. De watch is lichtgewicht en heeft een ergonomisch, huidvriendelijk en waterafstotend bandje.

HD scherm met TFT technologie
Persoonlijke assistentiefuncties
Gezondheid-, sport- en gewichtsbeheer
Lichtgewicht en ergonomisch design
Waterafstotend bandje
Kras- en barstbestendig
Gezondheid-, sport- en gewichtsbeheer
Persoonlijke assistentiefuncties
HD scherm met TFT technologie
Nieuwste smartwatch trends design
Verwachte verzending 22 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95