Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Vaude Cyclone VI Softshelljack | Heren of Dames

€ 49,95 € 119,95 58 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Een jas erbij en toch de kapstok wat leger? Dat kan wanneer je voor deze jas kiest. Deze softshell is namelijk ideaal om heel het jaar door te dragen. Alleen op de heel koude dagen trek je dan je winterjas aan en op de heel warme dagen geen jas. Voor de rest van de dagen heb je alleen nog deze softshell nodig.

Ook tijdens buitenactiviteiten Dit jack is 100% winddicht en heeft toch genoeg ademend vermogen om je tijdens activiteiten niet kapot te zweten. Ook ideaal dus voor stevige hikingtochten en voor berg- en fietssporten op koele dagen met winderig weer.

Om je bewegingsvrijheid hoef jij je geen zorgen te maken; die is optimaal dankzij de geweven constructie in combinatie met de stretch van het toegevoegde elastaan. Waterafstotend en milieuvriendelijk De Eco Finish zorgt ervoor dat regen van de buitenstof rolt en dat je jas minder snel vies wordt.

Voor deze finish is geen gebruik gemaakt van milieubelastende fluorkoolwaterstoffen (PFC). Daarnaast is de jas gemaakt van gemaakt van gerecycled materiaal en bij de vervaardiging is er tot wel 50% bespaard op energie en CO2-uitstoot. Je doet dit softshelljack dus met een gerust hart in je digitale winkelwagen!

(*) Regelmatige nabehandeling is noodzakelijk voor een permanente water- en vuilafstotende werking. (i) Check de heren-maattabel of de dames-maattabel voor de juiste maatkeuze.

100% winddicht
Optimale bewegingsvrijheid
Milieuvriendelijk
Waterafstotend en ademend
Gemaakt van gerecycled materiaal
Behaaglijk warm en winddicht
Verwachte verzending 15 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95