Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Apple Magic Keyboard voor 12.9" iPad Pro | US-QWERTY | Gen. 3 t/m 6

€ 229,00 € 429,00 47 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Transformeer je 12,9" iPad Pro in een productief wonder met het Magic Keyboard. Dit toetsenbord biedt een uitzonderlijke typervaring en verandert de manier waarop je iPadOS gebruikt dankzij de geïntegreerde trackpad. Of je nu aan het werk bent, studeert of creatief bezig bent, het Magic Keyboard helpt je je doelen te bereiken!

Ware blikvanger
Het zwevende ontwerp van het Magic Keyboard is een ware blikvanger. Je bevestigt je iPad Pro magnetisch en stelt hem vervolgens moeiteloos in op de perfecte kijkhoek. Dit naadloze en traploze aanpassingsvermogen maakt het Magic Keyboard tot een flexibele partner voor al je behoeften, van het bekijken van content tot het voeren van videovergaderingen.

Nooit zonder stroom
Dankzij de USB-C-poort aan het toetsenbord kun je jouw iPad Pro opladen terwijl je bezig bent, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten op cruciale momenten. Bovendien zorgt het slimme design ervoor dat je iPad Pro rondom beschermd is, zowel tijdens het gebruik als onderweg. Apple's Magic Keyboard is meer dan een toetsenbord; het is de sleutel tot het volledige potentieel van je iPad Pro.

Transformeer je 12,9" iPad Pro in een productief wonder
Biedt een uitzonderlijke typervaring
Verandert de manier waarop je iPadOS gebruikt dankzij de geïntegreerde trackpad
Op te vouwen voor veilig vervoer
1 mm key travel voor stil en precies typen
Ondersteunt Multi-Touch en cursor
Verwachte verzending 15 maart 2024
Verzending vanaf € 2,95