Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Ledvance Orbismagnet Smart LED Paneel

€ 24,95 € 99,95 75 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Verlichting zonder poespas, maar dan wél met de slimme functies die anno nu van een dergelijk product verwacht mogen worden. Dat is eigenlijk dit ledpaneel van -- what's in a name -- Ledvance in een notendop. Deze Orbismagnet is makkelijk te installeren, levert maximaal 2300 lumen aan licht met een instelbare kleurtemperatuur is nog dimbaar ook.

Veelzijdig qua gebruik
De Orbismagnet is een ideale lichtbron voor in keukens, woonkamers, kinderkamers, thuiskantoren, etc. Het paneel biedt met zijn 42 W een lichtstroom van max. 2300 lm die via wifi te dimmen is. Tevens stel je gemakkelijk scenario's in. Denk aan wakker worden of thuiskomen in een verlicht huis, de lampen aan laten gaan terwijl je op vakantie bent, enzovoorts. Het groeperen van lampen doe je overigens ook in een handomdraai. Een instelling of een straaltje meer of minder is geen probleem!

Van 'zonnestraal' tot 'sneeuwstorm'
Hetzelfde geldt voor het instellen van de kleurtemperatuur, die stel je in van 3000 tot 6500 K. Kies een lagere Kelvin-waarde voor warmte en gezelligheid en een hogere voor als je aan het werk bent, iets goed wil zien of als concentratie vereist is.

App of assistent? Dat is de vraag, of beter gezegd een luxeprobleempje als je het ons vraagt. De Orbismagnet is namelijk bedienbaar via de Ledvance Smart+ app. Deze is beschikbaar op zowel je smartphone als tablet én via Google Assistant of Amazon Alexa. Aan jou de keuze. :)

Ledlicht van Ledvance, dat verlicht een ruimte pas lekker!

Maximale lichtstroom van 2300 lm
42 W
Instelbare kleurtemperatuur
Bedienbaar via app of stemassistent
Instelbaar van 3000 K tot 6500 K
Werkt met Google Assistant & Amazon Alexa
Dimbaar via Ledvance Smart+ app
Verwachte verzending 12 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95