Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Batavia Professional Aluminium Telescoopladder | 3,27 m

€ 149,95 € 269,00 44 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Deze veelzijdige ladder van Batavia tilt jouw kluservaring naar een hoger niveau, zowel letterlijk als figuurlijk. Hij is ontworpen voor professioneel gebruik (zowel binnen als buiten), combineert veiligheid met comfort en heeft een lichtgewicht en compact design. Dankzij de geavanceerde softclose-technologie vermijd je daarnaast abrupte bewegingen, zodat je het risico op ongelukken aanzienlijk vermindert.

Unieke hoekindicator
Batavia's innovatie zit hem in de unieke hoekindicator, die ervoor zorgt dat je altijd binnen de veilige marge van 65˚ tot 75˚ graden werkt. Hiermee is het een stuk gereedschap dat intelligent ontwerp met veiligheid combineert. De aluminium constructie is op zijn beurt stevig en duurzaam, zonder in te boeten aan draagbaarheid.

Solide & stabiel
Met rubberen beschermdoppen zorgt deze ladder voor een stevige grip en beschermt het tegelijkertijd de muren waartegen je hem plaatst. De extra brede treden bieden niet alleen meer veiligheid, maar ook een comfortabele voetplaatsing tijdens lange werkdagen. De stabilisatiebalk aan de onderzijde verzekert dat je altijd een stabiele en gebalanceerde werkpositie hebt, zelfs op een werkhoogte van 4 meter.

Lichtgewicht en compact design
Geavanceerde softclose-technologie
Unieke hoekindicator
Stevige en duurzame aluminium constructie
Rubberen beschermdoppen voor stevige grip en muurbescherming
Extra brede treden voor veiligheid en comfort
Stabilisatiebalk voor stabiele en gebalanceerde werkpositie
Max. werkhoogte van 4 m
Inclusief stabilisatiebalk en tas
Draagkracht van 150 kg
Verwachte verzending 25 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95