Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

VirtuFit Row 600i Opvouwbare Roeitrainer

€ 349,95 € 699,00 50 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Met de vrijheid van het thuis roeien, train je zo vaak als je maar kan. 's Ochtends, voordat je onder de douche stapt. 's Avonds voor de TV. Of even als tussendoortje, in plaats van een zak Croky. Beweging helpt immers bij het krijgen en behouden van een fit lichaam en een gezonde geest.

Je trekt 'm zo uit de kast of een hoek en zet hem in de woonkamer, tuin of op het balkon. Niemand die er last van heeft. Alleen maar profijt!

Realistische roeislag

De aluminium rail heeft een helling van 15%. Dit zorgt voor een aangename en realistische roeislag tijdens iedere trainingsmethode. Deze roeibeweging is goed vol te houden, zowel bij een lange duurtraining als bij een intensieve volledige lichaamstraining. Je spieren worden uitgedaagd, je gewrichten ontzien van onnodige belasting.

Aan het einde van je roeislag glijdt de zitting geruisloos over de aluminium rails terug naar de startpositie. Dit gaat zonder enige frictie dankzij de goede kogellagers onder de zitting. De roeitrainer is stabiel en veilig, waardoor je tevens een stukje rustiger op je roeitrainer zit.

Opvouwbaar
Aluminium rail met een helling van 15%
Zitting glijdt geruisloos over de rails
Stabiel en veilig
Prettig roeien op 16 niveaus
Werkt met Kinomap en andere fitness apps
Display toont alle trainingsgegevens
Verwachte verzending 21 maart 2024
Verzending vanaf € 19,95