Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Coleman Rocky Mountain 5 Plus XL Familietent

€ 299,00 € 699,00 57 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Kamperen met de familie. Een meerdaags festival bezoeken met vrienden. De natuur verkennen in goed gezelschap. Voor al deze activiteiten is een ruime, comfortabele tent onmisbaar. Ja, je kan onder de sterrenhemel gaan liggen, maar dat komt je nachtrust niet ten goede. Gelukkig is er dan deze Coleman Rocky Mountain 5 Plus XL tent.

Familietent voor vijf personen

De Rocky Mountain 5 Plus XL is een familietent met een ingang en twee slaapgedeeltes. Deze slaapgedeeltes zijn gemaakt met Coleman BlackOut, zodat je nog een oog dicht doet ook. Er is plaats voor maximaal vijf personen; de binnentent is gemaakt van ademend, met polyurethaan bedekt polyester. Hierdoor verandert de tent niet in een oogwenk in een sauna. ;) Ook een insectennet ontbreekt niet om ongewenste gasten buiten de tent te houden. Bovendien is 'ie op het hoogste punt 195 cm, wat voor lange mensen een voordeel is. In deze tent is het dus goed toeven als je erop uit bent!

Het kan wat hebben

Het geheel bestaat uit een glasvezel stangenstelsel, een polyethyleen bodem ter vermijding van wateroverlast en een buitentent van polyester en gecoat polyurethaan. De naden zijn met tape verzegeld. Het materiaal is brandvertragend en biedt je een waterkolom van 4500 mm zodat je in het geval van regen lekker droog zit. En in het geval van een heldere zon zorgt UV-Guard ervoor dat het tentdoek beschermd is tegen de schadelijke stralen van de zon.

Familietent voor vijf personen
Verduisterde slaapgedeeltes met Coleman BlackOut
Binnentent gemaakt van ademend, met polyurethaan bedekt polyester
Insectennet om ongewenste gasten buiten de tent te houden
Hoogste punt van de tent is 195 cm
Ruimte voor 5 personen
Verduisterde slaapruimtes
Ademend polyester
Verwachte verzending 11 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95