Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Bekijk de video

Bruynzeel Plissé Hordeur S900

€ 179,95 € 314,00 43 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Zie je de muggen al rondzoemen in de maneschijn? Je weet toch wat zij willen? Zij ruiken bloed en willen je woning binnendringen om je leeg te zuigen. Hoog tijd voor het plaatsen van hordeuren! Heel het jaar door de perfecte situatie

Met deze hordeur van Bruynzeel houd je het hele jaar door insecten daar waar ze horen: buiten! Terwijl je toch lekker je woning kan luchten. Wil je buiten het insectenseizoen liever niet tegen een hordeur aan kijken? Dan is de hordeur ook weer gemakkelijk te verwijderen dankzij het kliksysteem.

Zonwering en soepele bediening

De hordeur is licht van gewicht en voorzien van zwart geplisseerd gaas dat een licht zonwerende werking heeft. Het systeem beschikt over boven- en ondergeleiding, waardoor de bediening geruisloos en soepel is. Deze ondergeleiding is bovendien zeer plat, waardoor je zonder te struikelen naar buiten loopt. Dit maakt het systeem ook nog eens rolstoelvriendelijk. Nog een pluspunt: de deur blijft in elke stand openstaan. Geen hordeur die keihard openklapt dus! Monteren? Piece of cake!

200, 209, 230 of 236 cm hoog
Zwart geplisseerd gaas
Met boven- en ondergeleiding
Blijft open op elke stand
Eenvoudig te verwijderen
Rolstoelvriendelijk
Licht zonwerende werking
Verwachte verzending 21 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95