Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Airthings Digitale Radondetector

€ 99,95 € 199,99 50 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

In een huis kan zich het één en ander ophopen, en (radioactief!) radongas is er daar één van. En das slecht voor je gezondheid! Het komt van nature voor in bouwmaterialen en (steenachtige) bodem, en het is iets -- wellicht bij (ver)bouwen of inspecties -- wat je in de gaten wil houden. Gelukkig kan dat gewoon met deze digitale radondetector van Airthings.

Meten is weten (duh!) Met deze Airthings radongasdetector kun je de radonniveaus meten en zie je de gemiddelde dagelijkse, wekelijkse en langetermijnconcentraties terug op het LCD-scherm. Het geheel werkt simpelweg op drie AAA-batterijen waardoor het makkelijk is om metingen in verschillende ruimtes te doen.

Als een pro Het apparaat past zich snel aan zijn omgeving aan en elimineert onnauwkeurigheden die te wijten zijn aan externe factoren, waardoor 'ie de beste nauwkeurigheid in zijn niche verkrijgt. De interne architectuur is namelijk gebaseerd op geavanceerde technologie die normaal voorbehouden is aan commerciële detectoren. Zo is er aandacht besteed aan de kwaliteit en bescherming van de interne componenten, waardoor het gebruik van meer geavanceerde algoritmen voor signaalanalyse mogelijk is.

En ook! De radondetector vereist geen jaarlijkse kalibraties gedurende zijn hele levensduur, die geschat wordt op meer dan 10 jaar.

Ontwikkeld door CERN fysicus
LCD display
Werkt op drie AAA-batterijen
Geen jaarlijkse kalibraties nodig
Levensduur van meer dan 10 jaar
Sensor ontwikkeld door CERN fysicus
LCD display toont waardes
Werkt op drie AAA-batterijen
Verwachte verzending 26 maart 2024
Verwachte verzending 26 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95