Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

2x Leitz TruSens Luchtreiniger | Z-1000

€ 49,95 € 287,98 83 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Schone lucht in huis doet een mens goed. Ja, het is een open deur, maar laten we wel wezen: alleen die open deur zorgt niet voor genoeg frisse lucht. Daarom doe je er goed aan om wat extra hulp in te schakelen! En hoe kan dat nou beter dan met deze twee Leitz luchtreinigers?

De Leitz TruSens Z-1000 is ontworpen voor kleine ruimtes tot 23 m² en maakt gebruik van twee luchtstromen. Zo wordt de lucht verder en gelijkmatiger door de hele kamer verdeeld voor een effectievere werking.

Het 360º-filtratiesysteem verzamelt verontreinigende stoffen en neutraliseert geuren door zwevende deeltjes, gassen en vluchtige organische stoffen uit alle richtingen op te vangen. De ingebouwde UV-C lamp doodt bacteriën en microben, die in het filter gevangen komen te zitten.

Een vervangbaar 2-in-1 fijnstoffilter wordt meegeleverd. Deze combineert een fijnstoffilter met een actief koolstof-voorfilter en is ontworpen om ultrafijne deeltjes in de lucht op te vangen. Denk hierbij aan bacteriën, virussen, stof, allergenen, huidschilfers van huisdieren, vluchtige organische stoffen (VOS's) en geurige gassen.

Met de tiptoetsbediening is het kinderspel om de Z-1000 luchtreiniger te gebruiken. Hiermee regel je eenvoudig de ventilatiesnelheid, UV-functie en krijg je een waarschuwing zodra je het filter moet vervangen. Bovendien past het design met handvat in elke woonomgeving en is 'ie makkelijk te verplaatsen. Bestel nu en ontvang twee exemplaren! De ideale luchtreiniger voor ruimtes tot 23 m²: breathe easy!

2x Leitz luchtreinigers
Voor kleine ruimtes tot 23 m²
360º filtratie
Ingebouwde UV-C lamp
Inclusief 2-in-1 filter
Tiptoetsbediening
Verwachte verzending 15 maart 2024
Reinigt en bestrijdt geurtjes
Inclusief 2-in-1 filter
Voor ruimtes tot 23 m²
Verzending vanaf € 8,95
Verwachte verzending 15 maart 2024