Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Larson Premium 1000% Blackout Gordijn | Haak- of Ringbevestiging | 150 x 270 cm

€ 24,95 € 59,95 58 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Fijn, zo'n zonnetje dat je wakker maakt met zijn zachte stralen. Maar soms wil je wat langer blijven liggen. En daarbij helpen deze gordijnen. Ze zijn namelijk totaal verduisterend, isolerend en geluidswerend zodat jij uitgerust wakker wordt en lekker kan doorkachelen!

Voel je niet langer als een vis in een bokaal en sluit vervelende omgevingselementen buiten met de gordijnen van Larson Premium.

Totaal verduisterend
De Larson Premium series is gericht op een nog fijnere afwerking, gebruik van duurzamere materialen en een moderner design. Deze gordijnen zijn van de 1000% Blackout Edition-lijn van Larson. Dit gordijn is gemaakt van zware kwaliteit en laat geen enkele lichtstraal door; zo kijkt niemand meer bij jou naar binnen.

Isolerend en geluidswerend
Deze gordijnen zijn isolerend waardoor het in de zomer lekker koel blijft en in de winter warm. Ze zijn geluidswerend zodat je niet gestoord wordt door geluiden van buiten.

Hoge kwaliteit
Ze zijn gemakkelijk te reinigen. En dat niet alleen: ze krimpen en ze verkleuren niet. Daarnaast zijn de gordijnen kreukherstellend. De gordijnen bestaan uit drie lagen en zijn gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. Dit zorgt ervoor dat mensen buiten niet naar binnen kunnen kijken.

Type: Exclusief 1000% Blackout Gordijn haak- of ringbevestiging
Maat: 150 x 270 cm
Aantal: 1 stuk
Totaal verduisterend
Warmte-isolerend
Geluidswerend
Hoge kwaliteit
Verwachte verzending: 7 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95