Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Gembird 20.000 mAh Powerbank

€ 19,99 € 40,00 50 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Is je telefoon ook altijd leeg op de momenten dat je hem het hardst nodig hebt? Met de Gembird Powerbank Lithium-Polymeer 20.000 mAh behoort dit probleem tot het verleden. Deze krachtpatser zorgt ervoor dat je altijd een betrouwbare bron van energie bij je hebt. Of je nu lange dagen buiten de deur bent, op reis gaat, of gewoon een drukke dag hebt; met deze powerbank blijven jouw apparaten altijd opgeladen.

Met de ingebouwde bescherming tegen kortsluiting, overladen en diepontlading, biedt de Gembird Powerbank niet alleen een betrouwbare maar ook een veilige oplaadoplossing voor jouw smartphones, tablets en andere USB-apparaten. Deze functies garanderen dat zowel de powerbank als jouw apparaten beschermd zijn tijdens het opladen, wat de levensduur van zowel de powerbank als jouw apparaten verlengt.

Dankzij de LED batterijstatusindicator ben je altijd op de hoogte van de resterende capaciteit van de powerbank, zodat je nooit onverwachts zonder stroom komt te zitten. Met twee USB-poorten kun je bovendien meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, wat deze powerbank perfect maakt voor gebruik onderweg, op vakantie of tijdens lange werkdagen. Mis nooit meer een belangrijk moment omdat je apparaat leeg is. Met de Gembird Powerbank Lithium-Polymeer 20.000 mAh ben je altijd voorbereid.

Merk: Gembird
Model: PB20-02
Capaciteit: 20.000 mAh
Kleur: Zwart
Type batterij: Lithium-ion
Input: Micro-USB 5V/2A
Output: USB 5V/2.1A
LED-indicator: Ja
Overbelastingbeveiliging: Ja
Afmetingen: 17,5 x 9 x 3,5 cm
Gewicht: 0,4 kg
EAN: 8716309124317
Krachtige capaciteit van 20.000 mAh
Geschikt voor het opladen van diverse apparaten zoals smartphones en tablets
Ingebouwde bescherming tegen kortsluiting, overladen en diepontlading
LED batterijstatusindicator voor eenvoudig overzicht van de restcapaciteit
€3,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf € 50,-)
Voor 20.00 uur besteld, morgen geleverd