Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Bekijk de video

VirtuFit Walkingpad 100 Loopband

€ 249,95 € 499,95 50 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Wandelen is één van de gezondste, leukste manieren van bewegen. En met de Walkingpad 100 hoef je niet eens ver weg te gaan: maak je kilometers gewoon thuis! Handig, met kinderen of andere verantwoordelijkheden. Of zet een spannende serie aan en voor je het weet heb je al een aantal kilometers gewandeld. Ideaal toch!

Zelfs tijdens je werk wandelen Hoe? Plaats de band iets onder het bureau en je kan wandelen en werken tegelijk. Heb je geen bureau dat in hoogte verstelbaar is? Ga dan in je pauze een stukje wandelen! Doordat de wandelband geen handgrepen heeft, plaats je het dankzij de handige transportwieltjes gemakkelijk onder een bed of kast.

Bedien eenvoudig met de afstandsbediening Tijdens je wandeling het tempo verhogen of verlagen? Dat is gemakkelijk te veranderen zonder dat je van de band hoeft te afstappen. Tijdens je wandeling houd je een kleine afstandsbediening vast of stopt deze in je broekzak. Met deze afstandsbediening verander je het tempo, zet je de band even op pauze of op stop. Op het ingebouwde display houd je bij hoe de wandeling verloopt. Waar wacht je nog op? Weg met die zak Croky en wandel je fit op deze Walkingpad.

Geen handgrepen voor eenvoudige opslag
Bedien eenvoudig met de afstandsbediening
Ingebouwd display voor tracking
12 vooringestelde programma's
Compact & makkelijk op te bergen
Wandel waar je maar wil
Verzending vanaf € 8,95