Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Stelton Brus Carbonator | RVS Bruiswatermachine

€ 129,00 € 210,00 39 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Ontdek de Brus Carbonator, een bruiswatermachine die je leven aangenamer én duurzamer maakt. Met de Brus transformeer je kraanwater in een handomdraai naar bruisend water of frisdrank, terwijl je de planeet beschermt tegen overbodig plasticgebruik. Dit elegante apparaat, ontworpen door Søren Refsgaard, verdient een prominente plek op je aanrecht!

Doordacht design
De Brus is niet alleen een toonbeeld van design, maar ook van gebruiksgemak. De CO2-cilinder behuizing en de carbonatieknop weerspiegelen de iconische cilindervorm. De carbonatiegraad pas je eenvoudig aan door de knop met de klok mee te draaien. Een tegenovergestelde draai ontkoppelt de fles moeiteloos van het apparaat.

Past in elke keuken
Brus valt op door zijn simplistische design, geïnspireerd op de klassieke cilindervormige elementen van Stelton, waarmee het naadloos in elke keuken past. Je ontvangt standaard een herbruikbare fles, perfect voor jouw bruisende creaties. Maak een duurzame keuze zonder in te leveren op stijl of gemak met de Brus Carbonator! (i) Let op: een gascilinder is in deze set níet inbegrepen. Deze dien je los aan te schaffen.

Deens design (Søren Refsgaard)
Beschikbaar in verschillende kleuren
Duurzaam, makkelijk & lekker!
Verwachte verzending 19 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95