Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Profuomo Slim Fit Cutaway Overhemd

€ 34,95 € 89,95 61 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Niks is stijlvoller dan een overhemd. Maar valt het niet goed? Dan zie je eruit alsof je de verkleedkoffer geplunderd hebt of de blouse van je vriendin aan hebt. Check de maattabel dus en dan niet te veel zakken Croky verorberen, anders klopt de maat straks niet meer.

Bij een cutaway-overhemd vallen de boordpunten net iets verder uit elkaar dan bij zijn klassieke broertjes. De kraag is zegmaar 'weggesneden': de punten lopen schuin naar achteren. Hierdoor ziet je overhemd er nóg strakker uit onder een pak!

Deze overhemden zijn voorzien van een non iron finish. Wanneer je na het wassen je shirt direct netjes aan een klerenhanger hangt, dan hoef je jouw overhemd nooit te strijken. Dus doe jezelf en je kledingkast een plezier met een handjevol van deze Profuomo overhemden!

De maten in de maattabel zijn gebaseerd op de afmetingen van het kledingstuk. Pak je favoriete overhemd uit je kast en meet daarvan de afmetingen. Vergelijk ze met de maattabel en vind je juiste maat. Alle afmetingen zijn in centimeters. Tussen twee maten in? Met behulp van de maattabel vind je de beste maat voor jouw lichaam. Verschillen de afmetingen ietwat? Ga dan voor de grootste maat.

Non iron finish
Cutaway-overhemd
Slim fit pasvorm
Strijken is niet nodig
Strak onder een pak
Fijne slim fit pasvorm
Verwachte verzending 18 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95