Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Apple 14" MacBook Pro M1 Max | 10-Core | 32-Core | 64 GB | 1 TB

€ 2.699,00 € 4.109,00 34 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

De MacBook Pro serie van Apple is doorgaans een reeks vol apparaten die onder de categorie 'krachtige computers' vallen. Echter kent iedere categorie ook een buitencategorie. En in dit geval is dat de MacBook Pro M1 Max. Een prachtig zilverkleurig exemplaar met een intern geheugen van 64 GB en een SSD van 1 TB.

Pang doet de processor! In positieve zin! Want dit is de M1 Max variant van de MacBook Pro en die gaat als een spreekwoordelijke trein. Maar ja, wat verwacht je anders met een 10‑core CPU voor de processen en een 32‑core GPU voor het grafische verhaal!?

Het Liquid Retina XDR-display heeft een schermdiagonaal van 14,2" en biedt je beelden met een resolutie van 3024 x 1964 bij 254 ppi. XDR (Extreme Dynamic Range) Daarbij heeft het scherm een contrast­verhouding van 1.000.000:1 wat ze bij Apple ook wel XDR oftewel Extreme Dynamic Range noemen. Hiermee geeft het bedrijf nieuwe dimensie aan helderheid en contrast, waarbij SDR (Standard Dynamic Range) en HDR (High Dynamic Range) ver worden overtroffen. Alles knalt zo van je scherm af!

Apple's besturingssyteem macOS Ventura is al geïnstalleerd en biedt de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid die je van Apple mag verwachten. En uiteraard kun je deze ook bijwerken naar de nieuwste versie macOS Sonoma. En verder is alles daar wat je nodig hebt. Bluetooth, webcam, Magic Keyboard met achtergrond verlichting en de nodige aansluitingen. Denk aan een sleuf voor een SDXC-kaart, HDMI, Mini‑jack-, MagSafe 3 en drie Thunderbolt 4-poorten. Die stellen je in staat om op te laden, ze zijn als DisplayPort inzetbaar en als Thunderbolt 4 en USB-C. Beiden tot 40 Gb/s.

Een echt werkpaard dus! En zo ideaal voor het werken met onder andere (4K) video, muziek, grafische taken en noem maar op. Creatievelingen! Architecten! Producenten! Veeleisende gebruikers! Je MacBook Pro halen doe je hier!

64 GB intern geheugen
1 TB SSD
10-Core CPU
32-Core GPU
14.2" Liquid Retina XDR-display
MacOS Ventura
Bluetooth, webcam, Magic Keyboard
SDXC-kaart, HDMI, Mini‑jack-, MagSafe 3 en drie Thunderbolt 4-poorten
Krachtige 10-Core CPU & 32-Core GPU
Groot intern geheugen en SSD
Liquid Retina XDR-display
Veel aansluitmogelijkheden
MacOS Ventura geïnstalleerd
Verwachte verzending: 25 maart 2024
Verzendkosten: vanaf € 5,95