Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Philips 65" The One 4K Ambilight TV | Google TV | 65PUS8548

€ 699,00 € 1.299,00 46 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

The One. The one and only. The one to beat. Deze 4K Ambilight televisie is niet zomaar een TV; het is jouw ticket naar een wereld waar series, films en games levensecht worden. Met Ambilight krijg je een lichtshow die zo cool is, dat je buren willen weten wat er bij jou thuis aan de hand is. Dit model past de verlichting aan wat je kijkt aan en dompelt je kamer onder in een kleurenspektakel dat je moet zien om te geloven.

Dankzij de Philips P5-engine ziet alles eruit alsof je er middenin zit. Dieptes ogen dieper, kleuren knallen van het scherm en bewegingen zijn zo vloeiend dat je je afvraagt of je nog wel in je eigen woonkamer zit. En anders zorgt de driezijdige Ambilight-functie daar wel voor. Want elke film, serie en game die je op deze TV aanschouwt, lijkt zo door te lopen op de muur. Dát is nog eens wat we 'onderdompelen' noemen.

De 4K-resolutie doet alles haarscherp ogen en zowel Dolby Vision als HDR10+ is aanwezig. En met Dolby Atmos klinkt je favoriete content alsof je in de bioscoop zit, maar dan zónder de plakkerige vloeren. Wil je meer? Koppel je TV in no-time aan het Philips Wireless Home System met DTS Play-Fi voor geluid dat je voelt in je tenen.

Gamers, maak je klaar voor actie met 60 Hz Ambilight en HDMI 2.1 voor gameplay zo snel als het licht, plus een speciale gamemodus die de spanning naar een heel nieuw niveau tilt.

En alsof dat nog niet genoeg is, heb je met Google TV al je entertainment op één plek. Zoek met je stem via Google Assistant of Alexa, en controleer je smart home zonder je bank te verlaten. The One is niet zomaar een TV; het is dé TV. Pak die afstandsbediening en duik in een wereld van kleur, licht en ongekend geluid. The One wacht op je!

Type: LED
Grootte: 65" (165 cm)
Resolutie: 4K (3840 x 2160)
Beeldverversing: 60 Hz
HDR: Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Micro Dimming Pro Natural Motion
Breed kleurengamma (90% DCI/P3)
Klaar voor CalMAN
HLG (Hybrid Log Gamma)
3-zijdige Ambilight-verlichting
AMD FreeSync Premium & VRR
Google TV
Verzending vanaf € 19,95