Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Bekijk de video

Rowenta X-Pert Steelstofzuiger 6.60 | RH6838

€ 99,95 € 199,99 50 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Geen loodzwaar bakbeest achter je aan slepen, en niet meer vier keer over hetzelfde plekje 'boenen' tijdens het stofzuigen? Waar kunnen we ons inschrijven?? Bij ons natuurlijk, en in het bijzonder: deze Rowenta X-Pert steelstofzuiger.

Lichtgewicht
In letterlijk gewicht dan, niet qua prestaties. De X-Pert weegt slechts een paar kilo, terwijl de cycloontechnologie en een motor van 100 W je huis vlekkeloos schoon maken. De krachtige gemotoriseerde zuigmond compleet met ledverlichting helpt je het vuil vinden.

Boost-trigger en Stop & Go-functie
De stofzuiger heeft twee automatische snelheidsinstellingen en de Boost-trigger. De 18 V-accu met een batterijduur van 45 minuten is verwijderbaar en gaat lang mee. Met de Stop & Go-positie hoef je de buis niet meer op de grond te leggen wanneer je de meubels even stofzuigt met de kruimelzuiger. Dankzij de Stop & Go blijft de buis én zuigmond zelfstandig rechtop staan.

Onderhoudsvriendelijk
Het stofreservoir haal je makkelijk uit elkaar, waarbij je alle onderdelen met wat water wast om het apparaat perfect schoon te houden. Zo garandeer je langdurige topprestaties! Je ontvangt ook een kierenzuigmond voor moeilijk bereikbare plaatsen en een meubelzuigmond om meubels te stofzuigen. Daarnaast zijn er twee geïntegreerde borstels voor de reiniging van alle oppervlakken én een oplaadstation om de Rowenta op te laden aan de wand!

Met de Rowenta X-Pert maakt je huis zichzelf schoon. Nou ja, bijna dan.

Lichtgewicht
Cycloontechnologie en een motor van 100 W
Boost-trigger en Stop & Go-functie
18 V-accu met een batterijduur van 45 minuten
Onderhoudsvriendelijk
Inclusief kierenzuigmond en meubelzuigmond
Superlicht en makkelijk in gebruik
Tot 45 minuten aan stofzuigen zonder laden
Stop & Go: blijft rechtop staan
Verwachte verzending 8 maart 2024
Verzending vanaf € 8,95