Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Hubble Connected Nursery View Premium 5" Slimme Babyfoon

€ 49,95 € 159,99 69 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Altijd zicht op de kleine spruit, is altijd gemoedsrust hebben, is altijd weten wanneer je naar de kleine toe moet en altijd een oogje in het zeil hebben. Je ziet: deze Hubble Connected slimme babyfoon is een must voor iedere aanstaande of kersverse ouder. Wedden dat met dit ding in huis OOK de ouders goed slapen? Voor zover dat gaat dan, met een pasgeboren kind. ;)

De Nursery View Premium bestaat uit een video babyfoon en een vijf inch ouderunit met splitscreen waarop je kristalheldere beelden terugziet, en dus je kleine altijd in beeld hebt. Zo weet je altijd hoe de kleine erbij ligt.

Met de eerdergenoemde splitscreen functie op de ouderunit kun je de streams van twee camera's tegelijk bekijken. Voor de goede orde: deze set bevat één camera.

Dankzij IR nachtvisie heb je ook in het donker en in de nacht uitstekend zicht op de kleine.

Mocht er onverhoopt wel iets aan de hand zijn -- krampjes, een nachtmerrie, honger -- dan kalmeer je de kleine op afstand met je stem via de tweewegcommunicatiefunctie. Zo zijn papa en mama altijd aanwezig.

Bovendien bevat de Nursery View Premium verschillende hulpmiddelen om de kleine klaar voor het slapen te maken, en in slaap te sussen zoals slaapliedjes, kalmerende geluiden, of luisterboeken.

Naast de video babyfoon heb je ook toegang tot effectieve zorg en routinemanagement van je kleintje via de HubbleClub App. Hierin vind je bijvoorbeeld de gratis Baby Growth Tracker, een gemeenschap van ouders op Hubble Community en deskundige zwangerschaps- en ouderschapsartikelen. Een zee aan nuttige informatie dus! Zoals gezegd: een must voor kersverse ouders, mét een reeks handige functies en zo een prijskaartje. :)

5" diagonaal kleurenscherm
Visuele geluidsindicator
Tot 300 m bereik
IR nachtzicht
Tweerichtings communicatie
Slaapliedjes en meer
Werkt met de HubbleClub App
5" diagonaal kleurenscherm
Tot 300 m bereik
Tweerichtings communicatie
Slaapliedjes en meer
Werkt met de HubbleClub App
Verwachte verzending 19 maart 2024
Verzending vanaf € 5,95