Dagelijks nieuwe topdeals
Hoofdafbeelding van de deal

Zwilling Quadro Pannenset 5-delig

€ 119,95 € 249,95 52 % Korting
Deze deal is afgelopen Deal bekijken

Koken wordt een stuk leuker als je de juiste accessoires hebt. Wat dat betreft kun je volledig vertrouwen op het merk Zwilling, dat al bijna 290 jaar op de markt is! Vandaag hebben we op het menu: een schitterende pannenset van Zwilling.

De set bestaat uit vier kookpannen en een steelpan. De belangrijkste ingrediënten voor deze uitstekende pannen zijn roestvast staal en een Sigma Classic meerlagige sandwichbodem met een aluminium kern. Dit alles is omgeven door twee lagen staal.

De pannen zijn voorzien van een geïntegreerde maatverdeling om exact af te meten. Daarnaast zijn de kookpannen voorzien van glazen deksels. Dat is handig, want als topkok wil je natuurlijk zien wat er allemaal gebeurt in die pan. De deksel zijn goed afsluitend zodat je energiebesparend kookt. Praktisch én efficiënt dus.

Deze pannenset is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, ook inductiekookplaten. Vul je keukenaccessoires nu aan en maak het jezelf makkelijk en leuk tijdens het koken! In iedereen schuilt een topkok, je moet alleen wel het juiste materiaal hebben. Die kans krijg je nu.

Hoogwaardig RVS
Sigma Classic meerlagige sandwichbodem met een aluminium kern
Geïntegreerde maatverdeling
Glazen deksels
Energiebesparend
Vier kookpannen & één steelpan
Voor alle warmtebronnen incl. inductie
Van hoogwaardig 18/10 RVS
Verwachte verzending 5 april 2024
Verzending vanaf € 8,95